Onze Boots studenten

BOOTS bestaat uit een krachtig team van gedreven jongeren onder leiding van Willemien van Heugten. Deze jongeren hebben allemaal hun eigen talenten, deze talenten worden hier bij BOOTS volledig in gezet en ontwikkeld. Het BOOTS team veranderd elk jaar, en elk jaar is het weer een hecht team die elkaar ondersteund in de projecten en in de ontwikkeling.

2021/2022

Damla

Stagiair

Fee

Stagiair

Fleur

Stagiair

Jana

Stagiair

Junah

Stagiair

Lavan

Stagiair

Nena

Stagiair

Pleuni

Stagiair

Thalia

Stagiair

Thomas

Stagiair

Wouter

Stagiair

Willemien

Stagebegeleider

2020/2021

Ava

Stagiair

Ik ben stage gaan lopen bij BOOTS omdat ik het een goede plek vond om mij en mijn talenten te ontwikkelen, ook waar ik mijn eigen projecten kan opstarten. Ik heb het afgelopen half jaar geleerd dat het best makkelijk is om voor een groep mensen te spreken, daarin heb ik mij ook in ontwikkeld dit jaar. Wat ik nog wil leren is hoe ik mijn creativiteit nog meer kan gebruiken tijdens stage.

Daan

Stagiair

Boots is voor mij erg belangrijk. Ik heb mezelf door boots beter leren kennen. Ik heb niet alleen bredere interesses gekregen maar ook geleerd hoe je jezelf het best persoonlijk kan ontwikkelen. Doordat Boots mij erg vrij laat in mijn kunnen heb ik kunnen ontdekken, wat ik graag wil gaan doen na deze opleiding. Ik heb het afgelopen half jaar geleerd hoe je online te werk kan gaan en contacten kan onderhouden. Verder heb ik geleerd om in een groep te werken en werkzaamheden daar omheen te optimaliseren. Ook doet boots een beroep op je intrinsieke motivatie en die heb ik zeker verbeterd de afgelopen tijd. Ik wil graag nog leren een betere coach te zijn. Hier bedoel ik vooral mee hoe ik het beste iemand kan benaderen en als coach zijnde die persoon bij me kan houden. Ik vind het soms nog erg lastig om een middenweg te vinden tussen vriendschap en coaching/collega’s.

Daniel

Stagiaire

BOOTS is een fijn plek waar je lekker jezelf kan zijn en de ruimte krijgt om te werken aan projecten maar ook vooral aan jezelf ontwikkeling. Wat ik het afgelopen jaar heb geleerd is vooral het initiatief nemen en plannen en organiseren. Dit helpt mij in het dagelijks leven maar ook vooral in mijn studie. De corona heeft ervoor gezorgd dat ik een beetje laks werd, maar toch heb ik ervoor gekozen doormiddel van BOOTS de stap te nemen om positief en standvastig te blijven. Door meer structuur te brengen aan mijn dagen doormiddel van plannen en organiseren en het werkt! Ik wil vooral doorgroeien in het het geven van presentaties aan een grote groep mensen en vooral eigen projecten opzetten waar mijn interesses in liggen.

Dou'aa

HBO Stagiair

Mijn naam is Dou’aa, 22 jaar en ik woon in Tilburg. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de studie HRM en dit jaar ben ik begonnen aan omgangskunde. Dit jaar ben ik dus een van de begeleidsters binnen BOOTS. Mijn kwaliteiten zijn rustig blijven, duidelijk zijn en structuur hebben. Ik wil dit jaar graag leren om neutraal en kritisch te blijven. Binnen BOOTS is hier zeker ruimte voor!

Fleur

Stagiar

Ik ben Fleur en ik ben 18 jaar oud. Boots is voor mij een leerzame stage waar ik leer over verschillende doelgroepen en maatschappelijke thema’s. Het afgelopen half jaar heb ik veel geleerd over verschillende thema’s en groepen mensen. Ook heb ik veel van mijzelf ontwikkeld, ik heb geleerd goede gesprekken te voeren en mijn mening te beargumenteren. Het komende half jaar wil ik mijzelf nog verder ontwikkelen door er achter te komen waar mijn interesse in het werkveld precies ligt en mezelf te blijven tegenkomen en hierdoor een betere zelfreflectie te krijgen.

Lobke

Stagiair

Mijn naam is Lobke en ik ben 18 jaar oud. Boots is voor mij een vertrouwde plek waar ik kan en durf (te) zijn. Ik kwam binnen met als leerdoel: Beter leren presenteren. Het afgelopen jaar heb ik mezelf daar heel erg in ontwikkeld, maar ik heb ook dingen geleerd zoals: Debatteren, hoe leer je goed argumenten samenvatten en de andere partij in een hoekje te duwen; Uit mijn comfortzone komen door bijvoorbeeld interviews af te nemen en geïnterviewd te worden; Zelfverzekerd voor de groep staan en mijn mening durven uiten. Ik hoop het komende half jaar mijn communicatie te verbeteren en mijn rol als Coach beter te begrijpen en dit ook beter toe te passen.

Melissa

Stagiair

Mijn naam is melissa en wat ik heb geleerd het afgelopen jaar is dat je ups en downs heb tijdens een proces maar door door te zetten komt alles weer op z’n pootjes terecht. Boots is voor mij een leuke en fijne plek waar ik veel dingen kan leren en mezelf kan ontwikkelen. Wat ik nog wil leren bij boots is nog meer uit mezelf halen.

Michiel

Stagiair

Hallo mijn naam is Michiel Kamp en ik ben bij BOOTS gekomen omdat dit een plek is waar mijn persoonlijke ontwikkeling de grootste prioriteit is. BOOTS is voor mij een plek waar ik de verantwoordelijkheid krijg om de vrijheid te nemen over mijn ontwikkeling en over mijn projecten. Het afgelopen half jaar heb ik geleerd hoe ik moet debatteren, hoe ik moet presenteren en hoe ik mijn netwerk kan gebruiken. Het komende half jaar wil ik leren hoe ik moet plannen, hoe ik moet verbinden en hoe ik mijn projecten runnende kan houden. De projecten waar ik mijzelf bezig mee houd zijn: 18 aan de bak, Omroep Tilburg en Futureproof (vuilak).

Mo

Stagiair

BOOTS was en is nog steeds een plek waar je heel veel van kunt leren, afgelopen half jaar ben ik meer bezig op het ontwikkelen van mijn coaching vaardigheden. De komende half jaar zal ik meer op mij leidersstijl werken, want daar ben ik nog niet zo goed in.

Pleuni

Stagiair

Ik ben Pleuni, bij BOOTS leer ik vooral om uit mijn comfort zone te gaan waardoor ik dingen oppak die ik normaal iemand anders zou laten doen, hierdoor leer ik veel nieuwe vaardigheden zoals doelen stellen, het ontvangen en geven van feedback, flexibel zijn maar vooral leer ik om kritisch te zijn naar mezelf en de projecten die ik uitvoer binnen én buiten BOOTS.

Rik

Stagiair

Mijn naam is Rik en ik loop voor het tweede jaar stage bij BOOTS. BOOTS is voor mij een fijne plek om aan mezelf te werken. Ik kan hier aan mijn eigen ontwikkeling werken en me hier elke dag op verbeteren. Het afgelopen jaar heb ik geleerd om kritisch naar mezelf te kijken. Ik heb geleerd dat ik bij problemen eerst moet kijken naar wat ik beter kan doen. Het komende jaar hoop ik mezelf nog veel te verbeteren op mijn leerdoelen. Verder hoop ik dat we na een lang jaar door Corona, een goede afsluiting van het jaar kunnen hebben.

Sam

Stagiair

Mijn naam is Sam en ben achttien jaar oud. Ik ben woonachtig in Tilburg. BOOTS is voor mij een organisatie die iets wil betekenen voor een ander. Wij houden ons bezig met allerlei maatschappelijk thema’s, dit is voor mij dan ook erg interessant. Het afgelopen half jaar heb ik mijn communicatieve vaardigheden erg ontwikkeld. Verder heb ik over verschillende maatschappelijke thema’s en doelgroepen geleerd, wat natuurlijk erg aansluit bij mijn opleiding Sociaal Werk. Het komende halfjaar wil ik leren om de leiding te nemen, wanneer dit nodig is. Ook wil ik graag leren mezelf uit te dagen uit mijn comfortzone te gaan.

Saskia

Stagiair

BOOTS is voor mij een plek waar iedereen zijn/haar creativiteit en passie kwijt kan in projecten. Zelf heb ik mezelf erg ontwikkeld op het gebied van communicatie en creativiteit. Ik weet beter hoe ik mijn creativiteit kan gebruiken en hoe ik professioneel communiceer. Ik hoop het komende half jaar mezelf op dit gebied nog sterk te verbeteren. Ook hoop ik nog mezelf te verbeteren op het gebied van presenteren.

Zoë

HBO Stagiair

Mijn naam is Zoë en ik ben 22 jaar oud. Dit jaar ben ik een van de begeleiders bij BOOTS. Een van mijn kwaliteiten is dat ik direct ben en structuur belangrijk vind. Dit jaar wil ik mezelf ontwikkelen op het gebied van coaching en talentontwikkeling dit staat tevens ook centraal bij BOOTS!

Willemien

Stagebegeleider

2019/2020