Onze BOOTS studenten

BOOTS bestaat uit een krachtig team van gedreven jongeren onder leiding van Willemien van Heugten. Deze jongeren hebben allemaal hun eigen talenten, deze talenten worden hier bij BOOTS volledig in gezet en ontwikkeld. Het BOOTS team veranderd elk jaar, en elk jaar is het weer een hecht team die elkaar ondersteund in de projecten en in de ontwikkeling. 

2023/2024

Femke

Stagiair

Ikra

Stagiair

Isabel

Stagiair

Job

Stagiair

Lucas

Stagiair

2022/2023

Anna

Stagiair

Ik ben stage gaan lopen bij BOOTS, omdat ik hier kan werken aan mijn persoonlijke leerdoelen, mezelf goed kan ontwikkelen en mezelf beter kan leren kennen. Ik kan hier mezelf zijn, mijn creativiteit goed gebruiken en nieuwe mensen leren kennen. Ik weet niet met welke doelgroep ik wil werken, bij BOOTS kan ik een inzicht krijgen op verschillende gebieden van sociaal werk. We bespreken vaak actueel nieuws en blijven betrokken bij alle gebeurtenissen in de wereld. Ik ben nu al heel vaak uit mijn comfortzone gestapt. Het is spannend, leuk en gezellig hier!

Britt

Stagiair

Ik zie BOOTS heel breed. We doen hier veel verschillende dingen zoals omroep Tilburg, straatinterviews, project over beeldvorming en armoede en in gesprek gaan met jongeren over de binnenstad. Ondertussen leer ik heel veel over mijn eigen communicatie en ga ik uitdagingen aan op onbekende gebieden. Ik leer super veel bij BOOTS ook dingen die ik kan terugkoppelen aan mijn opleiding sociaal werk. Ik kijk uit naar aankomend jaar.

Damla

Stagiair/Coach

Dit is mijn tweede jaar bij BOOTS Projects. Vorig jaar was het vooral mezelf aan het ontdekken en oriënteren met projecten. Ik heb kwaliteiten van mijzelf ontdekt en ontwikkeld, zoals mijn ondernemend gedrag en eigenaarschap. Voor mijn gevoel was ik vorig jaar nog niet klaar met mijn mogelijkheden bij BOOTS. Dit jaar heb ik de coachende- rol aangenomen. Als coach stuur ik de stagiaires aan die in hun tweede leerjaar zitten van de opleiding Sociaal Werk. Daarnaast houd ik de ontwikkelingen bij van mijn coach- studenten en ben ik bezig met de structuur. Denk hierbij aan het maken van de planningen, nieuwe begeleidingsinstrumenten ontwikkelen en structuur behouden in de groep.

Daphne

Stagiair

Ik heb voor Boots gekozen omdat je hier echt uit je comfortzone gehaald wordt. Ook doe je niet heel de dag hetzelfde. Boots heeft veel afwisselingen. Hierbij bedoel ik de verschillende projecten waar je aan mag deelnemen. Je leert veel over jezelf en over je kwaliteiten. Wat zijn mijn kwaliteiten/leerpunten? Wat vind ik belangrijk/interessant? Op deze vragen zijn ook antwoorden die ik bij boots heb kunnen achterhalen. Je leert hier communiceren, samenwerken maar vooral jezelf kennen. Waar ben ik goed in? Ik zou zeggen loop stage bij Boots en kom erachter.

Esmée

Stagiair

Ik vind BOOTS een fijne stageplek om je persoonlijke doelen te ontwikkelen en grenzen te verleggen. Ik ben bij BOOTS stage gaan lopen omdat ik nog niet helemaal zeker was met welke doelgroep ik wilde gaan werken. Er is zo veel keuze dat er voor mij geen overzicht was. Dankzij BOOTS heb ik kennis gemaakt met verschillende projecten. En merk ik dat ik langzaam uit mijn comfortzone stap omdat je toch in de spotlight staat en elke dag wel moet presenteren. BOOTS is een stage zoals geen ander en doordat ze een andere aanpak hebben past het ook beter bij mij én vele andere.

Jana

Stagiair/Coach

Ik zit nu in het 3de leerjaar op de opleiding sociaal werk. Dit is mijn 2e jaar dat ik stageloop bij BOOTS. Ik heb vorig jaar veel geleerd en heb me veel ontwikkeld. Door middel van feedback vragen, hierdoor kun je jezelf alleen maar verbeteren. Hier bij BOOTS kan dat heel makkelijk. Je kan hier alles vertellen en altijd je mening delen. Als 3de jaar student bij BOOTS wordt je coach over de 2de jaar studenten. Hier zag ik uitdagingen in om mezelf beter te ontwikkelen op dat gebied. Ook vind ik het superfijn om de mogelijkheid te hebben om andere te kunnen ondersteunen. Ik hoop dit jaar een goede manier te vinden om mijn coachstudenten goed te kunnen begeleiden in verschillende situaties.

Maud

Stagiair

Ik ben stage gaan lopen bij BOOTS project omdat ik mezelf verder wil ontwikkelen. Ik wil graag meer uit mijn comfort zone stappen en BOOTS is een goede plek om dit te leren. Ook vind ik het moeilijk om al te bepalen welke doelgroep het beste bij mij past. Door de verschillende projecten en doelgroepen kun je erachter komen welke doelgroep het best passend is. Bijvoorbeeld presenteren en initiatief nemen is iets wat ik moeilijk vind om te doen, maar bij BOOTS werk je eraan om dit te ontwikkelen.

Robin

Stagiair

ik loop in het schooljaar 22/23 stage bij BOOTS. Het werken met verschillende doelgroepen/projecten is iets wat me erg heeft aangesproken omdat ik voor ik HBO wil gaan doen graag wil gaan oriënteren met verschillende soorten doelgroepen/projecten. Ik denk dat ik door middel van deze stage verder ontwikkel met betrekking tot het sociale stukje wat in me zit, en dit heel erg belangrijk is voor het verdere vervolg van mijn loopbaan. Ook heb ik het gevoel echt mezelf te kunnen zijn bij BOOTS. Dit is heel erg belangrijk als je het vertrouwen van de groep wil onderhouden. Ook is het communiceren en samenwerken met stage genoten van belang bij BOOTS, omdat je elke dag opnieuw samenkomt en samen aan een doel werkt.

BOOTSERS 2022/2023

2021/2022

Damla

Stagiair

Ik ben stage gaan lopen bij boots projects, omdat ik nog niet wist met welke doelgroep ik wilde werken. Ik vind het een goede plek om jezelf te ontwikkelen. Doordat er veel verschillende projecten zijn waaraan je kan werken en inzicht kan krijgen. Zelf heb ik tijdens Future Proof ook een project opgericht met twee andere stagiaires. Ook heb ik meegedaan met het NK Debattoernooi, we hebben met z’n alle er heel veel tijd in gestoken. Ik raad het iedereen aan als je de kans krijgt… doe mee! Ik heb bij boots veel mogelijkheden gekregen, om mijzelf te ontwikkelen maar ook qua ervaringen en de mensen die ik heb leren kennen.

Fee

Stagiair

Boots is een plek waar er ruimte is om jezelf te ontwikkelen en stappen te maken die je niet in het dagelijks leven zet. Ik heb geleerd om creatief te denken en buiten mijn comfortzone te stappen. Ik heb door het debatteren geleerd om mijzelf goed te verwoorden en nog beter voor groepen te spreken. Eerst vond ik het best spannend en wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Uiteindelijk was het een mega toffe ervaring en zou ik zeker nog een keer meedoen. Verder word je goed begeleid en werk je in een team met enthousiaste jongeren.

Fleur

Stagiair/Coach

Mijn naam is Fleur Snijders. Vorig jaar was ik ook een stagiair bij BOOTS, na vorig jaar te hebben afgesloten, had ik het gevoel dat deze stage nog niet helemaal was afgerond voor mij. Dus heb ik de kans aangepakt om NOG een jaar door te gaan binnen deze stage maar dan met een andere rol. Namelijk de rol als coach. Hierbij coach ik de andere leerlingen die pas voor het eerst bij BOOTS komen. Dit jaar heb ik de kans gekregen om de leiding te nemen en meer controle te hebben kijkend naar projecten, planningen en debatteren. Want buiten dat we een debatgroep zijn, kijken we ook naar het welzijn van de medemens en de maatschappelijke thema’s die momenteel actueel zijn.

Jana

Stagiair

Bij boots leer je meer over maatschappelijke problemen en een project opzetten. Ik ben bij boots stage gaan lopen om mij beter te ontwikkelen, bijvoorbeeld minder stress te krijgen of kritischer te werk gaan. In het afgelopen half jaar heb ik veel geleerd: Kan nu beter voor een groep spreken, kritischer kijken naar projecten en kan beter met mensen omgaan die bijvoorbeeld anders te werk gaan dan ik. Hier heb ik in mijn loopbaan en later op werk veel voordelen aan. Door corona ben ik wel een beetje lui geworden met dingen ondernemen maar bij boots zet ik me veel in en ben ik graag aan het werk.

Junah

Stagiair

Mijn naam is Junah El Farougui. Ik ben 17 jaar en loop stage bij BOOTS. Ik ben hier stage gaan lopen omdat, ik het heel moeilijk vond om nu al een doelgroep te gaan kiezen waar ik stage wilde gaan lopen. BOOTS was eigenlijk de perfecte plek omdat je met veel verschillende doelgroepen kunt werken. Je kunt aan verschillende projecten werken en tegelijkertijd ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Ik heb nu al veel geleerd over wat ik al kan en waar ik nog in kan verbeteren. Ook ben ik er meer achter gekomen waar mijn interesses liggen. Ik ben er ook achter gekomen dat ik debatteren best leuk vind en ook leuk om te zien waar anderen mensen voor staan en soms niet vanuit je eigen mening te denken. Ik ben ook gaan leren om kritisch naar mezelf te kijken.

Lavan

Stagiair

Nena

Stagiair

Ik ben 19 jaar en ik loop stage bij Boots. Sinds ik stageloop bij Boots ben ik mezelf beter gaan leren kennen en zo ook mijn kwaliteiten en leerpunten. Bij Boots ben ik interesses van mezelf te weten gekomen waarvan ik voor Boots nog niet wist dat ik ze interessant vind, zo ben ik me gaan verdiepen in verschillende projecten waarvan Omroep Tilburg er 1 is. Omroep Tilburg is een tv-zender en een YouTube kanaal waar wij bootsers mee samen werken, we verdiepen ons in verschillende onderwerpen en maken hier een video over in regio Tilburg. Door Boots weet ik hoe leuk ik het vind om voor de camera te staan. Boots heeft me ook geleerd om beter voor mezelf op te komen, tijdens de debat lessen leren we onze argumenten te onderbouwen en het sterker te verwoorden.

Pleuni

Stagiair/Coach

Dit jaar loop ik voor mijn 2e jaar stage bij BOOTS. Hier heb ik voor gekozen omdat ik er in mijn eerste jaar achter kwam dat er nog veel mogelijkheden lagen bij BOOTS om mij persoonlijk te ontwikkelen voordat ik het werkveld in ga. Als 3e jaars student leer je naast heb opzetten van projecten ook om coach te zijn. Hierbij leer ik vooral gedrag te analyseren, om iemand te ondersteunen, en confrontatie aangaan met studenten aanspreken over ongewenst gedrag, daarnaast werk ik veel aan mijn presentatie skills en word ik vaak uit mijn comfort zone gehaald Bij BOOTS.

Thalia

Stagiair

Mijn naam is Thalia Evers Zuidweg, Ik ben stage bij BOOTS komen lopen omdat ik nog niet goed wist wat ik wilde en bij BOOTS maak je kennis met verschillende dingen. In mijn stage jaar heb ik veel verschillende inzichten gekregen en heb ik mezelf erg goed kunnen ontwikkelen. Ik heb geleerd hoe ik mezelf beter kan verwoorden maar ook hoe ik het beste een project op kan zetten. Verder heb ik ook geleerd wat ik minder leuk vind om te doen maar dit helpt mij om mezelf nog beter te leren kennen. Ik vind het fijn dat je bij BOOTS met andere studenten werkt omdat je zo van elkaar leert. Bij BOOTS leer je om kritisch naar jezelf te kijken en om secuurder je werk te doen, kortom is boots een goede stage voor je ontwikkeling

Thomas

Stagiair/Coach

Mijn naam is Thomas Roosen en ben 21 jaar. Bij BOOTS leer je goed met elkaar te communiceren en je leert ook goed te kunnen presenteren. Ik heb moeite met de rode draad van een verhaal vertellen maar in samenwerking met BOOTS krijg ik dit onder de knie. BOOTS is een leuke stage als je wilt leren presenteren en debatteren.

Wouter

Stagiair

Mijn naam is Wouter Smid en ik loop stage bij BOOTS omdat dit bedrijf erg goed op mijn leerdoelen aansluiten. Zoals het leren presenteren en mezelf beter leren formuleren. Ik vind BOOTS een erg fijne plek om hieraan te werken. ik wordt elke keer weer uitgedaagd om aan mijn leerdoelen te werken. Ook merk ik dat er progressie zit in mijn werk en ook dat krijg ik terug van de coaches. Naast het een goede leerplek is vind ik het ook erg gezellig samen met de medestudenten. Ik hoop hier bij BOOTS nog meer mijn eigen mening te kunnen geven over bepaalde onderwerpen. En hoop het jaar fijn af te sluiten.

2020/2021

Ava

Stagiair

Ik ben stage gaan lopen bij BOOTS omdat ik het een goede plek vond om mij en mijn talenten te ontwikkelen, ook waar ik mijn eigen projecten kan opstarten. Ik heb het afgelopen half jaar geleerd dat het best makkelijk is om voor een groep mensen te spreken, daarin heb ik mij ook in ontwikkeld dit jaar. Wat ik nog wil leren is hoe ik mijn creativiteit nog meer kan gebruiken tijdens stage.

Daan

Stagiair/Coach

Boots is voor mij erg belangrijk. Ik heb mezelf door boots beter leren kennen. Ik heb niet alleen bredere interesses gekregen maar ook geleerd hoe je jezelf het best persoonlijk kan ontwikkelen. Doordat Boots mij erg vrij laat in mijn kunnen heb ik kunnen ontdekken, wat ik graag wil gaan doen na deze opleiding. Ik heb het afgelopen half jaar geleerd hoe je online te werk kan gaan en contacten kan onderhouden. Verder heb ik geleerd om in een groep te werken en werkzaamheden daar omheen te optimaliseren. Ook doet boots een beroep op je intrinsieke motivatie en die heb ik zeker verbeterd de afgelopen tijd. Ik wil graag nog leren een betere coach te zijn. Hier bedoel ik vooral mee hoe ik het beste iemand kan benaderen en als coach zijnde die persoon bij me kan houden. Ik vind het soms nog erg lastig om een middenweg te vinden tussen vriendschap en coaching/collega’s.

Daniel

Stagiaire

BOOTS is een fijn plek waar je lekker jezelf kan zijn en de ruimte krijgt om te werken aan projecten maar ook vooral aan jezelf ontwikkeling. Wat ik het afgelopen jaar heb geleerd is vooral het initiatief nemen en plannen en organiseren. Dit helpt mij in het dagelijks leven maar ook vooral in mijn studie. De corona heeft ervoor gezorgd dat ik een beetje laks werd, maar toch heb ik ervoor gekozen doormiddel van BOOTS de stap te nemen om positief en standvastig te blijven. Door meer structuur te brengen aan mijn dagen doormiddel van plannen en organiseren en het werkt! Ik wil vooral doorgroeien in het het geven van presentaties aan een grote groep mensen en vooral eigen projecten opzetten waar mijn interesses in liggen.

Dou'aa

HBO Stagiair

Mijn naam is Dou’aa, 22 jaar en ik woon in Tilburg. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de studie HRM en dit jaar ben ik begonnen aan omgangskunde. Dit jaar ben ik dus een van de begeleidsters binnen BOOTS. Mijn kwaliteiten zijn rustig blijven, duidelijk zijn en structuur hebben. Ik wil dit jaar graag leren om neutraal en kritisch te blijven. Binnen BOOTS is hier zeker ruimte voor!

Fleur

Stagiar

Ik ben Fleur en ik ben 18 jaar oud. Boots is voor mij een leerzame stage waar ik leer over verschillende doelgroepen en maatschappelijke thema’s. Het afgelopen half jaar heb ik veel geleerd over verschillende thema’s en groepen mensen. Ook heb ik veel van mijzelf ontwikkeld, ik heb geleerd goede gesprekken te voeren en mijn mening te beargumenteren. Het komende half jaar wil ik mijzelf nog verder ontwikkelen door er achter te komen waar mijn interesse in het werkveld precies ligt en mezelf te blijven tegenkomen en hierdoor een betere zelfreflectie te krijgen.

Lobke

Stagiair/Coach

Mijn naam is Lobke en ik ben 18 jaar oud. Boots is voor mij een vertrouwde plek waar ik kan en durf (te) zijn. Ik kwam binnen met als leerdoel: Beter leren presenteren. Het afgelopen jaar heb ik mezelf daar heel erg in ontwikkeld, maar ik heb ook dingen geleerd zoals: Debatteren, hoe leer je goed argumenten samenvatten en de andere partij in een hoekje te duwen; Uit mijn comfortzone komen door bijvoorbeeld interviews af te nemen en geïnterviewd te worden; Zelfverzekerd voor de groep staan en mijn mening durven uiten. Ik hoop het komende half jaar mijn communicatie te verbeteren en mijn rol als Coach beter te begrijpen en dit ook beter toe te passen.

Melissa

Stagiair/Coach

Mijn naam is melissa en wat ik heb geleerd het afgelopen jaar is dat je ups en downs heb tijdens een proces maar door door te zetten komt alles weer op z’n pootjes terecht. Boots is voor mij een leuke en fijne plek waar ik veel dingen kan leren en mezelf kan ontwikkelen. Wat ik nog wil leren bij boots is nog meer uit mezelf halen.

Michiel

Stagiair/Coach

Hallo mijn naam is Michiel Kamp en ik ben bij BOOTS gekomen omdat dit een plek is waar mijn persoonlijke ontwikkeling de grootste prioriteit is. BOOTS is voor mij een plek waar ik de verantwoordelijkheid krijg om de vrijheid te nemen over mijn ontwikkeling en over mijn projecten. Het afgelopen half jaar heb ik geleerd hoe ik moet debatteren, hoe ik moet presenteren en hoe ik mijn netwerk kan gebruiken. Het komende half jaar wil ik leren hoe ik moet plannen, hoe ik moet verbinden en hoe ik mijn projecten runnende kan houden. De projecten waar ik mijzelf bezig mee houd zijn: 18 aan de bak, Omroep Tilburg en Futureproof (vuilak).

Mo

Stagiair/Coach

BOOTS was en is nog steeds een plek waar je heel veel van kunt leren, afgelopen half jaar ben ik meer bezig op het ontwikkelen van mijn coaching vaardigheden. De komende half jaar zal ik meer op mij leidersstijl werken, want daar ben ik nog niet zo goed in.

Pleuni

Stagiair

Ik ben Pleuni, bij BOOTS leer ik vooral om uit mijn comfort zone te gaan waardoor ik dingen oppak die ik normaal iemand anders zou laten doen, hierdoor leer ik veel nieuwe vaardigheden zoals doelen stellen, het ontvangen en geven van feedback, flexibel zijn maar vooral leer ik om kritisch te zijn naar mezelf en de projecten die ik uitvoer binnen én buiten BOOTS.

Rik

Stagiair/Coach

Mijn naam is Rik en ik loop voor het tweede jaar stage bij BOOTS. BOOTS is voor mij een fijne plek om aan mezelf te werken. Ik kan hier aan mijn eigen ontwikkeling werken en me hier elke dag op verbeteren. Het afgelopen jaar heb ik geleerd om kritisch naar mezelf te kijken. Ik heb geleerd dat ik bij problemen eerst moet kijken naar wat ik beter kan doen. Het komende jaar hoop ik mezelf nog veel te verbeteren op mijn leerdoelen. Verder hoop ik dat we na een lang jaar door Corona, een goede afsluiting van het jaar kunnen hebben.

Sam

Stagiair

Mijn naam is Sam en ben achttien jaar oud. Ik ben woonachtig in Tilburg. BOOTS is voor mij een organisatie die iets wil betekenen voor een ander. Wij houden ons bezig met allerlei maatschappelijk thema’s, dit is voor mij dan ook erg interessant. Het afgelopen half jaar heb ik mijn communicatieve vaardigheden erg ontwikkeld. Verder heb ik over verschillende maatschappelijke thema’s en doelgroepen geleerd, wat natuurlijk erg aansluit bij mijn opleiding Sociaal Werk. Het komende halfjaar wil ik leren om de leiding te nemen, wanneer dit nodig is. Ook wil ik graag leren mezelf uit te dagen uit mijn comfortzone te gaan.

Saskia

Stagiair/Coach

BOOTS is voor mij een plek waar iedereen zijn/haar creativiteit en passie kwijt kan in projecten. Zelf heb ik mezelf erg ontwikkeld op het gebied van communicatie en creativiteit. Ik weet beter hoe ik mijn creativiteit kan gebruiken en hoe ik professioneel communiceer. Ik hoop het komende half jaar mezelf op dit gebied nog sterk te verbeteren. Ook hoop ik nog mezelf te verbeteren op het gebied van presenteren.

Zoë

HBO Stagiair

Mijn naam is Zoë en ik ben 22 jaar oud. Dit jaar ben ik een van de begeleiders bij BOOTS. Een van mijn kwaliteiten is dat ik direct ben en structuur belangrijk vind. Dit jaar wil ik mezelf ontwikkelen op het gebied van coaching en talentontwikkeling dit staat tevens ook centraal bij BOOTS!

Oud leden

Ali

Stagiair

Ik ben Ali en heb voor BOOTS gekozen omdat daar van alles te ontdekken is. Zo ben ik adviesvanger geworden voor de gemeente Tilburg en ging ik met BOOTS onder jongeren adviezen ophalen over maatschappelijke problemen waar ze mee kampten. Ik kreeg ook inzicht in de uitvoerbaarheid van die adviezen. Meet&greet is het project wat ik zelf heb opgezet. Ik speurde interessante gasten op die wilden vertellen over hun leven en hun persoonlijke kijk op de wereld. Van een persfotograaf uit New York tot een dissident uit China tot een actievoerder van Extinsion Rebellion. De Meet&greet’s waren voor iedereen toegankelijk in de LocHal en ik was de gastheer. Hierdoor ben ik zelf ook veel beter gaan nadenken over klimaat of vrijheid of mensenrechten. Nadenken is iets waar je bij BOOTS niet onderuit komt!

Araxia

Stagiair

Mijn naam is Araxia. Een paar debaters daagden mij uit mee te doen met het Nederlands Debat Kampioenschap. Door elkaar op te hitsen EN elkaar niet te laten vallen werden wij kampioen. Dat was een enorme ervaring. Maar BOOTS is meer dan debatteren. Iedereen kan hier op een eigen manier een start maken en door flink aan te pakken zichzelf ontwikkelen. Je leert jezelf kennen in wat je raakt en mag daar handen en voeten aan geven. Zo zijn we allemaal met verschillende projecten bezig en leer je leiding geven aan je eigen project maar ook taken uitvoeren bij projecten van anderen. In het project peace&jam kon ik mijn ervaringen kwijt. Het laatste jaar werd ik geraakt door Deep Democracy. De training heeft in mij de basis gelegd van democratisch denken en handelen.

Daniek

Stagiair

Mijn naam is Daniek en hou ervan om met leeftijdsgenoten te werken. Je begint samen onderaan en ik werd me steeds meer bewust van mijn kwaliteiten in de samenwerking en hoe ik iets tot een goed einde kon brengen. Zo heb ik geleerd om structuur aan te brengen in de groep. Ik was voorzitter en beheerde de planning, afspraken en agenda. Ik kan niet tegen onrechtvaardigheid en heb bij BOOTS geleerd dat gelijk hebben niet altijd gelijk krijgen is. Bij BOOTS leer je incasseren. Campus 013 en het debat zijn projecten waar ik me erg voor heb ingezet. Ik ben actief in de studentenraad en blijf dat graag nog een tijd doen.

Midjela

Stagiair

Ik ben Midjela en zet me graag in voor gelijke kansen. Daarom was ik blij met het project taalmaatjes. BOOTS ondersteunt met Taalmaatjes studenten met een taalachterstand. Ik deed de contactformulieren, hield afspraken bij en organiseerde de groepsactiviteiten. Ook was ik intermediair naar de Fontysstudenten die betrokken waren bij taalmaatjes. Tot mijn grote verbazing heeft BOOTS mij overgehaald mee te doen met het NK debatteren. In eerste instantie deed ik mee omdat de stelling over vrouwenrechten mij erg aansprak maar uiteindelijk heb ik zelfs gespeecht! Dat komt omdat bij BOOTS iedereen het beste uit zichzelf en uit elkaar wil halen! Daar ga je gewoon in mee.

Ferry

Stagiair

Rijk

Stagiair

Guus

Stagiair

Ted

Stagiair

Rocio

Stagiair

Annabel

Stagiair

Dirkje

Stagiair

Shania

Stagiair

Hajar

Stagiair

Belma

Stagiair

Angus

Stagiair