BOOTS staat open voor elk nieuw idee en inbreng. Elk project word bedacht en uitgevoerd door jongeren. Elk project is ontstaan doordat er is gezien dat er een gemis is. Dit gemis in de maatschappij word aangepakt door jongeren die voor verandering staan. Niemand word buitengesloten en iedereen is welkom zolang er maar passie en motivatie is.[

Task Force binnenstad

In samenwerking met de gemeente presenteren wij het project taskforce. Met het project taskforce willen wij de binnenstad van Tilburg aantrekkelijker maken voor jongeren. hiervoor hebben wij hun mening nodig.

Lees verder »

Jeugdlintjes

Dit jaar kregen Junah en Jana de kans om een lintje uit te delen aan Vik Pijnenburg (6), Vik is een echt natuurliefhebber en wil de wereld schoonhouden. Samen met zijn prikstok én opa en oma gaat hij 2 keer per week op pas om de buurt schoon op te ruimen. Hij heeft zijn vriendjes ook gemotiveerd om mee te helpen.

Lees verder »

Dialogen in De Pont museum

Parallel aan de tentoonstelling van Kara Walker die van 19 februari tot 24 juli in De Pont getoond wordt, bieden we een heel bijzonder educatief traject aan i.s.m jongeren van BOOTS projects.

Lees verder »

Nationaal Gesprek over Vrijheid

BOOTS heeft in samenwerking met De Balie een middag georganiseerd voor studenten van het ROC Tilburg waarbij ze in gesprek gaan met de fractie voorzitter van de SP: Lilian Marijnissen. Tijdens dit gesprek stellen de studenten vragen aan Lilian die gaan over vrijheid, dit kan zijn over hoe het binnen de overheid gaat maar ook haar persoonlijke visie over vrijheid binnen en buiten Nederland.

Lees verder »