BOOTS staat open voor elk nieuw idee en inbreng. Elk project word bedacht en uitgevoerd door jongeren. Elk project is ontstaan doordat er is gezien dat er een gemis is. Dit gemis in de maatschappij word aangepakt door jongeren die voor verandering staan. Niemand word buitengesloten en iedereen is welkom zolang er maar passie en motivatie is.

BOOTS on point

BOOTS werkt dit jaar voor de 3e keer op rij samen met Omroep Tilburg met dit jaar de naam “BOOTS on point”. We maken iedere maand een aflevering over een maatschappelijk thema.

Lees verder »

Jeugdlintjes

Dit jaar kregen Junah en Jana de kans om een lintje uit te delen aan Vik Pijnenburg (6), Vik is een echt natuurliefhebber en wil de wereld schoonhouden. Samen met zijn prikstok én opa en oma gaat hij 2 keer per week op pas om de buurt schoon op te ruimen. Hij heeft zijn vriendjes ook gemotiveerd om mee te helpen.

Lees verder »

Dialogen in De Pont museum

Parallel aan de tentoonstelling van Kara Walker die van 19 februari tot 24 juli in De Pont getoond wordt, bieden we een heel bijzonder educatief traject aan i.s.m jongeren van BOOTS projects.

Lees verder »