Ali

Ik ben Ali en heb voor BOOTS gekozen omdat daar van alles te ontdekken is. Zo ben ik adviesvanger geworden voor de gemeente Tilburg en ging ik met BOOTS onder jongeren adviezen ophalen over maatschappelijke problemen waar ze mee kampten. Ik kreeg ook inzicht in de uitvoerbaarheid van die adviezen. Meet&greet is het project wat ik zelf heb opgezet. Ik speurde interessante gasten op die wilden vertellen over hun leven en hun persoonlijke kijk op de wereld. Van een persfotograaf uit New York tot een dissident uit China tot een actievoerder van Extinsion Rebellion. De Meet&greet's waren voor iedereen toegankelijk in de LocHal en ik was de gastheer. Hierdoor ben ik zelf ook veel beter gaan nadenken over klimaat of vrijheid of mensenrechten. Nadenken is iets waar je bij BOOTS niet onderuit komt!

Annabel

BOOTS is voor mij een plek waar ik mijn kwaliteiten kan ontwikkelen. Als ik mijn verantwoordelijkheid laat zien, krijg ik het vertrouwen om eigen projecten op te zetten. Dat geeft mij een gevoel van vrijheid.

Araxia

Mijn naam is Araxia. Een paar debaters daagden mij uit mee te doen met het Nederlands Debat Kampioenschap. Door elkaar op te hitsen EN elkaar niet te laten vallen werden wij kampioen. Dat was een enorme ervaring. Maar BOOTS is meer dan debatteren. Iedereen kan hier op een eigen manier een start maken en door flink aan te pakken zichzelf ontwikkelen. Je leert jezelf kennen in wat je raakt en mag daar handen en voeten aan geven. Zo zijn we allemaal met verschillende projecten bezig en leer je leiding geven aan je eigen project maar ook taken uitvoeren bij projecten van anderen. In het project peace&jam kon ik mijn ervaringen kwijt. Het laatste jaar werd ik geraakt door Deep Democracy. De training heeft in mij de basis gelegd van democratisch denken en handelen.

Daniek

Mijn naam is Daniek en hou ervan om met leeftijdsgenoten te werken. Je begint samen onderaan en ik werd me steeds meer bewust van mijn kwaliteiten in de samenwerking en hoe ik iets tot een goed einde kon brengen. Zo heb ik geleerd om structuur aan te brengen in de groep. Ik was voorzitter en beheerde de planning, afspraken en agenda. Ik kan niet tegen onrechtvaardigheid en heb bij BOOTS geleerd dat gelijk hebben niet altijd gelijk krijgen is. Bij BOOTS leer je incasseren. Campus 013 en het debat zijn projecten waar ik me erg voor heb ingezet. Ik ben actief in de studentenraad en blijf dat graag nog een tijd doen.

Dirkje

Ik ben Dirkje van Dijk, bij Boots houd ik me vooral bezig met debatteren. Boots maakt het mogelijk om 3 dagen in de week bezig te zijn met dingen die ik echt leuk en belangrijk vind. Hier kan ik in principe alles aan de orde stellen.

Ferry

Ik ben Ferry, ik ben hier vrij om mijn eigen gedachtes uit te kunnen werken. Wat ik vind en wat ik denk, daar word hier echt iets mee gedaan. In plaats van dat er alleen gelet word op resultaat, word er ook gekeken naar hoe ik groei.

Guus

Hallo, ik ben Guus en dit is een geweldige kans om mezelf te ontwikkelen en ondernemender, creatiever en professioneler te worden. Maar ook mijn netwerken te verbeden. Ik zet me graag in voor mezelf, maar ook om de kwaliteiten van anderen te zien groeien.

Hajar

Ik ben Hajar. Ik krijg hier de tijd en vooral de ruimte om aan de slag te gaan met mijn plannen voor de samenleving, en om mezelf te ontwikkelen op verschillende vlakken zoals de actualiteit, debatteren en de politiek.

Midjela

Ik ben Midjela en zet me graag in voor gelijke kansen. Daarom was ik blij met het project taalmaatjes. BOOTS ondersteunt met Taalmaatjes studenten met een taalachterstand. Ik deed de contactformulieren, hield afspraken bij en organiseerde de groepsactiviteiten. Ook was ik intermediair naar de Fontysstudenten die betrokken waren bij taalmaatjes. Tot mijn grote verbazing heeft BOOTS mij overgehaald mee te doen met het NK debatteren. In eerste instantie deed ik mee omdat de stelling over vrouwenrechten mij erg aansprak maar uiteindelijk heb ik zelfs gespeecht! Dat komt omdat bij BOOTS iedereen het beste uit zichzelf en uit elkaar wil halen! Daar ga je gewoon in mee.

Rijk

Ik ben Rijk, ik wil mezelf ontwikkelen en beter worden in organiseren, ik werk aan projecten zoals ''Pitch your religion'' en ''Shake it up''. De afwisseling binnen Boots spreekt mij erg aan.

Rocio

Mijn naam is Rocio. Ik ben creatief, openminded en behulpzaam. Onderling stellen wij ook hoge eisen aan elkaar. Dat werkt bij mij beter dan dat een docent mij corrigeert. Die hogedrukpan van BOOTS kan ik goed gebruiken.

Shania

Bij BOOTS kan ik mezelf zijn en mijn eigen verantwoordelijkheid nemen. Ik kan mezelf ontwikkelen en als ik hulp nodig heb is er een heel team die bereid is om bij te springen. Je krijgt de kans om eigen projecten op te zetten en dit spreekt mij erg aan. Ook vind ik de interactie met studenten van onze school leuk.

Ted

Hoi, ik ben Ted. bij Boots krijg ik geen checklist met taken. Hier kan ik de verantwoordelijkheid nemen om bezig te zijn met zaken die belangrijk zijn voor mij. Dat maakt mij extra gemotiveerd om me in te zetten. Dat we allemaal zo kunnen werken is een stimulans voor mij.