OP MIJN STOEP

Wij, Fleur en Sam, zijn bezig met het opzetten van een project over drugsgebruik- en handel. Tegenwoordig is het ontzettend makkelijk om aan drugs te komen en drugs te verkopen. Wij vinden dat jongeren zich niet voldoende bewust zijn van de gevolgen die hierbij komen kijken.

Wij willen een gastspreker uitnodigen, die ervaring heeft op het gebied van drugsgebruik- en handel. Dit project zullen wij gaan uitvoeren op middelbare scholen, voor jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. Op deze manier denken wij dat jongeren sneller bewust van al de gevolgen die hierbij komen kijken. Doormiddel van dit project hopen wij dus te bereiken dat jongeren drie keer nadenken voordat zij ‘ja’ tegen drugsgebruik en/of drugshandel zeggen

Op mijn stoep project

Hier een tweetal clips van de Op mijn stoep DVD van Bosch Film. Elk filmpje laat op indringende en verrassende wijze zien hoe Tilburgse ouderen op uitnodiging van een ROC student herinneringen herbeleven en levensverhalen delen. Deze clips waren in 2011 ook op Omroep Brabant te zien.

Read More »

Op mijn stoep presentatie

Voor de presentatie 17 maart 2011 was Popzaal 013 afgehuurd. Bejaarden en ROC studenten waarin in grote getale aanwezig. Er was zelfs een limoisine afgehuurd die een aantal ouderen voor de hoofdingang van 013 afzetten. Burgemeester Noordanus en directeur Kees Theeuwes van Zorgcentrum De Wever hielden toespraken. Zowel accordeon-orkest Het Brabant Duo als rapper Sam-Lee traden op. En natuurlijk werden de verschillende clips vertoond.

Read More »